O MENI

Spomnim se, da sem že od osnovne šole rad bral knjige.

Vedno sem užival v spoznanju, da vem še nekoliko več, kot so recimo učitelji od nas zahtevali.
Enkrat sem celo dobil od knjižničarke prepoved sposojanja knjig, ker mi ni verjela, da lahko preberem knjigo v enem vikendu.
Še vedno se spomnim tistih besed: Harise, nisu knjige samo za listanje. Knjige treba čitati polako i razmišljati o tome što si pročitao.

Ko sem začel delati kot trener, sem ohranil to strast do učenja in branja. Poleg študija prehrane sem zraven prebiral vse, kar sem našel na temo trenerstva, prehrane, psihologije, motivacije in celo pisanja.

Dokaj hitro sem ugotovil, da se ne rodiš s talentom za pisanje, ampak se tega naučiš. To je še posebej veljalo zame, saj sem skoraj celo osnovno šolo opravil v Bosni.

Zavedal sem se, da če hočem spraviti svoje pisanje na višji nivo, moram začeti pisati. Takrat je tudi nastala ta stran. Najprej sem pisal le o prehrani (predvidevam, ker sem zaradi študija večinoma o njej razmišljal).

Dandanes pišem skoraj o vsem, za kar mislim, da bo prišlo komu prav. Imel sem privilegij, da sem se učil iz knjig, hkrati pa sem te ideje lahko uporabljal pri svojem delu. Lahko rečemo, da sem bil učenec in učitelj hkrati.

Cela vizija te strani je spodbujati ljudi, da postanejo boljša verzija sebe, jim dati idejo in jih spodbuditi k razmišljanju. Definitivno je to naredilo magijo pri meni.

Uživajte.