Testimonials

Others about me

My biggest success is the satisfaction of the people I work with. And those have rounded up to quite a few. Some have found the courage to write a few words about me. If more than 20 people feel the same way about me, they can surely be trusted, right?

Na Harisa sem se obrnila, ker se mi je zdelo, da ima več znanja kot običajen fitnes trener, in na svojo srečo se nisem zmotila. Sama sem že prej redno trenirala in imela oblikovan plan treningov, ki sem mu sledila. Želela pa sem se prepričati, da sem na pravi poti in da je moja tehnika izvajanja vaj pravilna, zato sem prosila Harisa za eno uro njegovega časa in na koncu dobila več, kot sem pričakovala. Takoj je prepoznal, kje delam napake, in mi jasno razložil ter pokazal, kako naj jih popravim. Po enournem Harisovem svetovanju sem spremenila svoj način ogrevanja in upoštevala njegove nasvete glede aktiviranja mišic ter drže. Že po dveh tednih sem opazila ogromno spremembo v svojem počutju. Bolečine v hrbtu, ki so bile prej prisotne skoraj vsako jutro in po vsakem treningu, so izginile. Harisu sem zelo hvaležna, saj me je le z nekaj popravki usmeril na pravo pot in verjetno preprečil moje nadaljnje poškodbe. Četudi že imate nekaj znanja o treningih, a bi radi izboljšali svoj napredek ali se prepričali, da si ne škodujete, toplo priporočam Harisa!

Maja Radič

Vadba s Harisom kot osebnim trenerjem, ki naj bi trajala en mesec, se je podaljšala že v tretjega. Odlična je, raznolika in skrbno pripravljena, z vedno novimi vajami. Harisa toplo priporočam zaradi njegovega strokovnega znanja, pa tudi zato, ker je res prijeten in zelo prilagodljiv pri usklajevanju terminov.

Nevenka Rihar

Redno izobraževanje tako na strokovnem kot osebnostnem nivoju sta pomemben del dobro opravljenega trenerskega dela. Haris se je še v času, ko sva delovala skupaj, redno izobraževal, sedaj pa sodelujeva samo še občasno, a vedno, ko se srečava, steče debata o kakšnih novostih na fitnes ali prehranskem področju. Kot trenerju mi seveda predstavlja veliko konkurenco, vendar ga zaradi njegovega profesionalnega in strokovnega odnosa spoštujem ter predstavljam kot trenerja, vrednega vašega zaupanja. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju fitnesa mu tudi jaz z veseljem prisluhnem, če mi kdaj podeli kakšen nasvet; konec koncev je delo trenerja neskončna cesta izobraževanj in izpopolnjevanj ter deljenje pridobljenega znanja naprej na svoje stranke in sodelavce, prijatelje, kar pa Harisu odlično uspeva. Z veseljem bom še naprej sodeloval z njim, saj je to odlična priložnost, da se tudi sam naučim kaj novega, uporabnega.

Rok Pirnat Živec

Harisa smo sprejeli v svojo ekipo pred dobrim letom dni. V tem času sem ga imela priložnost spoznati ne le kot trenerja, temveč tudi kot osebo. Sama smatram, da je za delo osebnega trenerja poleg znanja pomemben tudi odnos do strank.

Haris je strokoven, dostopen, vedno pripravljen ustreči stranki – seveda v mejah, ki omogočajo doseganje cilja. Ima različno populacijo, ki z njim vztraja in uresničuje svoje zastavljene cilje.

Predan je delu in glede na to, da je najmlajši v naši ekipi, moram priznati, da je za svoja leta izjemno odgovoren, da se je pripravljen dodatno usposabljati, kar je zame pomembno, in da stoji svojim strankam ob strani z ustrezno motivacijo.

Polona Gosar Ranković

Haris je car. Vedno dobre volje, nasmejan, predvsem pa pripravljen stokrat ponoviti, katero vajo delamo zdaj. Obilica potrpljenja, predvsem pa obilica energije. Ne glede na moj naporen urnik, je trening vedno osvežujoč. Predvsem pa sprostilen ... Haris, hvala.

Boštjan Udovič

Preden sem začela trenirati z osebnim trenerjem, sem ljubiteljsko hodila na fitnes in bila – verjetno kot vsi ostali – prepričana, da vaje izvajam pravilno. Šele z licenciranim osebnim trenerjem spoznaš, kaj je pravzaprav kvaliteten trening, in ravno to omogoča Haris. Prav tako je, kar se tiče urnika, zelo prilagodljiv. Vadba je raznolika in vsakič intenzivnejša. Treningi znajo biti včasih naporni, ampak po končanem treningu vsaj veš, da si naredil nekaj zase. Če se odločate za osebnega trenerja, je Haris definitivno pravi naslov.

Anja Kopač

Odločila sem se, da potrebujem spremembo, natančneje, izgubiti kilograme. Pri sebi sem vedela, da cilju, ki sem si ga zadala, nisem vešča. Zato sem se odločila poiskati strokovno pomoč in na spletu zasledila Harisa. Moram omeniti, da je Haris super oseba, ki mi je s pomočjo znanja o zdravi oz. pravilni prehrani in z individualnimi treningi uspela uresničiti cilj. Vlil mi je voljo do vadbe, treningov, zdravega načina življenja, ki ga prej nisem poznala v takšni luči. Vse zasluge gredo Harisu, tisti, ki pa oklevate, kateri trener bi bil za vas popoln, zdaj poznate pravi odgovor. Haris, še enkrat hvala!

Eva Sinkovič

Priporočam Harisa, ker je izkušen, izobražen in profesionalni trener. Zaradi njegove podpore in nasvetov daš vse od sebe na dobro organiziranih, dinamičnih in raznovrstnih treningih. Urediš si tudi prehranjevalne navade, ki ti pomagajo pri izoblikovanju telesa. Skratka, pridobiš energijo, dobro počutje in zadovoljstvo z rezultati. Hvala, Haris!

Lucas Somoza Osterc

Kdor išče fantastičen trening z odličnimi rezultati, prilagodljiv jedilnik, zraven pa še kulsko in ugodno ceno … je Haris pravi naslov. Je strokovno odlično podkovan, ve, kaj dela, in ve, koliko lahko zahteva od svojih varovancev. Zna dobro motivirati, da kljub pojemanju moči narediš še tistih nekaj počepov, izpadnih korakov, veslajev … in iztisneš iz sebe več, kot si mislil, da dejansko lahko. Po drugi strani je pozoren na morebitne predhodne poškodbe oziroma omejitve (sama sem pridelala hernijo diska, ko sem trenirala na lastno pest) in trening prilagodi posameznikovim zahtevam in željam.
Odlikuje ga tudi pozitiven in simpatičen karakter; vedno je nasmejan, na njegovih treningih pa ni nikoli dolgčas. Skratka, Haris je paket, v katerem dobiš vrhunskega trenerja in motivatorja, z upoštevanjem njegovih predlogov pa tudi odličen rezultat. Zaradi vseh zgoraj naštetih argumentov sodelujem z njim in upam, da bova tako dobro sodelovala še naprej.

Anja Avšič

Odlični treningi! Vedno dobra volja! Izvrsten motivator! Poleg vsega obilnega znanja o fitnesu in na splošno o delovanju človeškega telesa se Haris spozna tudi na zdravo prehrano, kar je definitivno še ogromen plus zraven. Hvala!

Denis Debevec

Haris je super oseba, treningi so raznoliki in prilagojeni mojim željam. Hvala, Haris, top si!

Tara Herman

Haris, prepričal si me, da ni vse v težkih utežeh, ampak je recept skrit v pravilnem izvajanju vaj, to pa prinese rezultate. Hvala ti.

Elvis Baltić

Super treningi, komunikacija in znanje! Za začetnike in vrhunske športnike.
Haris, kar tako naprej.

Marko Šporar

Haris je moj trener dober mesec. Čeprav sem bila na začetku skeptična in nisem verjela, da bo pomagalo, so se rezultati že pokazali. Haris, tvoja dobra volja, pozitivnost, prilagodljivost (glede na to, kakšno službo imam) in zagnanost, da me spraviš v odlično formo, so več kot dovolj. Hvala za potrpljenje in dobre živce. Veselim se novega treninga, ker ti si the best trener.

Mediha Muhic

Sedaj že nekaj časa sledim Harisovim navodilom, treningom in jedilniku, rezultati pa so bili vidni že prej kot v enem mesecu. Zelo profesionalen pristop, super treningi in vedno prilagojeni mojim potrebam, prav tako pa se tudi časovno vedno brez problema uskladiva!

Urban Rednak

Super treningi, dobro vodenje, profesionalnost, odlično znanje! Zelo sem zadovoljna.

Petra Robek

S Harisom treniram dober mesec in rezultati so že vidni! Program za treninge je odlično narejen, prilagojen mojemu urniku, tako da si brez problema vzamem čas in grem v fitnes. Dobil sem tudi nov jedilnik, ki se zdi sprva kar hud zalogaj, ampak sem se hitro navadil. Super je, ker je Haris vedno poln pozitivne energije in ti res da dovolj motivacije za treninge.

Klemen Adamlje

Haris je moj trener dva meseca, v tem času mi je pomagal pri izgubi telesne teže in pri pravilni prehrani. Odličen jedilnik, s katerim je hujšanje zdravo in lažje, mi je pripravil Rok. Sem zelo zadovoljna, saj z njuno pomočjo hujšam pravilno in kvalitetno. Nisem ravno ljubiteljica telovadbe, ampak treningi s Harisom so super, vadba zato ni toliko naporna in z veseljem pridem v fitnes. Brez njegove pomoči mi ne bi uspelo. Veselim se še nadaljnjega sodelovanja.

Iza Tajnšek

S Harisom sodelujem že skoraj eno leto in z gotovostjo lahko povem, da sem z njim več kot zadovoljen. Kljub prenatrpanemu urniku mi je Haris s svojo pozitivno energijo, zavzetostjo in odločnostjo pomagal doseči želene cilje. Če se boste držali njegovih navodil in nasvetov, vam lepo telo ne uide.

Leo Ajdinović

Naj se še jaz pridružim pohvalam ... Res odlični treningi z odličnim trenerjem Harisom. Če se odločite zanj, vam res ne bo žal. Hvala.

Tina Lunar

Top oseba, ki ni samo trener, ampak tudi prijatelj! Upošteva vse želje, se ogromno prilagaja in potrudi za vsakega posebej! Definitivno eden najboljših trenerjev!

Žiga Sotlar

Kratko in jedrnato: Dečko ve, za kaj se gre!

Luka Gergar