E-knjiga Najpogostejša vprašanja o Fitnesu in Prehrani

V skoraj vsakem delu življenja potrebujemo nekakšno strukturo.
Hiša brez temeljev bi se hitro porušila. Mesto brez vodovoda, kanalizacije in cest bi bilo obupno za živeti.
To je razlog, da je ta knjiga sploh nastala. Sprva so to bili odgovori na vprašanja, ki so mi jih ljudje pošiljali na elektronsko pošto, na socialna omrežja ali so me spraševali v živo.


Ker sem vsakič želel napisati obširen odgovor, ki mi je vzel veliko časa, sem ta vprašanja in odgovore shranjeval, da bi jih lahko večkrat uporabil. Ko je naslednjič imel nekdo podobno težavo, sem poiskal vprašanje med že podobnimi odgovorjenimi vprašanji in poslal odgovor. Rekel bi, da je to bila ena izmed prvih struktur, ki sem jih uporabil pri svojem delu.


Če si sredi svojega fitnes potovanja, ali si želiš, da to postane, ti bo ta knjiga pomagala ustvariti strukturo. Upam, da ti bo pomagala odgovoriti na vprašanje, kje se trenutno nahajaš in kaj je še treba, da se premakneš naprej. Mogoče si fitnes trener, ki je na začetku svoje kariere, in ti bodo ta vprašanja in odgovori prihranili nekaj časa in energije ter hkrati pomagali oblikovati svoj sistem, da boš zares pomagal strankam, ki ti bodo zaupale.


V današnjih dneh je na področju fitnesa napisanega veliko. Najbolj dominantne so osebe, ki so v fitnes industriji nekaj mesecev. Imajo zelo malo izkušenj in zelo veliko samozavesti.
Zdi se, da vsi ciljajo le na človeka, ki živi za fitnes. Ne le to, občutek dobimo, da nasvete in treninge pišejo zase. Ta pristop, ki je namenjen vsem, po navadi ne ustreza nobenemu.
Resnica je, če bi bil zadnji človek na svetu, bi še vedno šel v fitnes. Fitnes je moj prostor, moj dom. Za večino trenerjev velja enako, le za preostalo populacijo to ne velja.


Ljudem sem želel resnično pomagati, zato sem jih želel spoznati in srečati na njihovem mestu. Želel sem jim pomagati s svojim znanjem, motivacijo in izkušnjami.
Pisal bi raje o svojem trenerskem stilu kot o sebi. Ljudje, ki me poznajo ali so sodelovali z mano, vedo, da zelo rad sprašujem, preden na karkoli odgovorim. Vprašanja so bila moja pomoč, da sem začel pisati obširneje o tem. Poleg tega sem imel v mislih, da nismo vsi učenci enaki. Odgovori so zato kombinacija besedila, ilustracij, slik in video posnetkov.

Odziv na to eknjigo je bil iz mojega vidika, neverjeten. V enem tednu je bilo več kot 1500 prenosov, kar je približno 1495 prenosov več kot sem predvideval.

How useful was this post?

Click on the star to rate it

As you found this post useful...

Follow me on social media!