Izgubi konfekcijsko številko – predstavitev programa

Nekateri ljudje »le telovadijo« in s tem ni nič narobe, če si ne želijo konkretnih rezultatov. Mi pa radi postavljamo cilje, ki so namenjeni izgubi maščobe, pridobivanju moči in mišične mase ali kakšnemu drugemu višjemu cilju.
Pravzaprav smo navdušeni, da lahko svojim članom omogočamo boljše rezultate. To je nekaj, kar nam daje dodatno energijo, da damo vedno vse od sebe.
Definitivno vemo, kaj in kako je treba trenirati za izjemne rezultate.
Smo strokovnjaki pri postavljanju ciljev in ustvarjanju programov prehrane ter treningov za dosego teh ciljev.

Maja Kokol: “Harisa sem spoznala pred približno 4 meseci, ko sem iskala načrt za svojo spremembo – predvsem v fizičnem smislu – in v poplavi vseh informacij, vaj, programov ter diet enostavno več ne veš, katere informacije so OK, dejansko koristne in česa se lotiti, da prideš do želenih rezultatov. Največji problem pri meni pa je bila motivacija in fitnes mi je bil prej katastrofa kot pa »drugi dom«. In potem sem spoznala Harisa, moje odrešenje! Hvala za ure potenja, tistega luštnega trpljenja, in hvala, ker imam zaradi tebe manjšo rit!”

Če si ženska, ki si želi izgubiti maščobo okrog trebuha, je ta program ustvarjen zate.

V šestih tednih boš opravila 30 treningov z osebnim trenerjem, dobila svoj program prehrane,
dnevno bomo skrbeli za tvojo motivacijo in – da ne pozabim omeniti – tudi zabavno bo.

Tako je, skozi te tedne preobrazbe, spoznavanja svojega telesa, svojih mišic in zdrave prehrane, ki ustreza tebi ter tvojemu življenjskemu stilu, boš uživala.

Nobenega dolgčasa, le rezultati.

Poleg tega boš dobila opremo za treniranje doma – elastiko in valjček.

Zmagovalka z najboljšim napredkom bo dobila denarno nagrado.

Zaradi kapacitet lahko sprejmemo le omejeno število oseb.

Celoten program dobiš za 290 €, brez dodatnih plačil. V ceno je vključena tudi vstopnina v fitnes.

Eva Sinkovič: Odločila sem se, da potrebujem spremembo, natančneje, izgubiti kilograme. Pri sebi sem vedela, da cilju, ki sem si ga zadala, nisem vešča. Zato sem se odločila poiskati strokovno pomoč in na spletu zasledila Harisa. Moram omeniti, da je Haris super oseba, ki mi je s pomočjo znanja o zdravi oz. pravilni prehrani in z individualnimi treningi uspela uresničiti cilj. Vlil mi je voljo do vadbe, treningov, zdravega načina življenja, ki ga prej nisem poznala v takšni luči. Vse zasluge gredo Harisu, tisti, ki pa oklevate, kateri trener bi bil za vas popoln, zdaj poznate pravi odgovor. Haris, še enkrat hvala!

Premisli in sporoči, ali je ta program zate. Če pa si se že odločila, nam pošlji kratko sporočilo s svojo prijavo. A pazi: Običajno so mesta za tovrstne programe zapolnjena že v nekaj dneh po začetku sprejemanja prijav.

Če potrebuješ še kakšno dodatno informacijo, me pokliči na 051-254/386.

Čeprav smo tim moških trenerjev, vemo, kakšne so potrebe žensk in kako jih trenirati za dosego odličnih rezultatov.

Se že veselimo skupnih treningov.

Haris in Fitnes Rezultat

How useful was this post?

Click on the star to rate it

As you found this post useful...

Follow me on social media!