Blog
  • Glavna stran
06
05
2017

Precision Nutrition certifikat

Uradno končano!

Morda si opazil, da sem bil zadnje tedne precej manj aktiven na svojem FB-profilu in blogu. Razlog je ta, da sem se popolnoma posvetil dokončanju prehranskega certifikata Precision Nutrition, ki je zares izpolnil moja pričakovanja.

Naučil sem se veliko in kot vedno s tabo delim nekaj najpomembnejših poudarkov:

– Prehrana je ZELO pomembna

Če me poznaš kot trenerja, veš, da lahko nekaj ur neprekinjeno razlagam o počepu, mrtvem dvigu ali planku. A kaj mi to pomaga, če ne znam svojim strankam pomagati, da izgledajo zares dobro. In tukaj je na prvem mestu ustrezna prehrana. V Precision Nutrition so mi dali smernice, ki bodo mojim strankam vidno pospešile napredek.

– Zmorem več

Noro je, kako hitro lahko človek »zaspi«, in priznam, da se je zgodilo tudi meni. Mislil sem si: »Hej, star sem 26, imam veliko (rednih) strank in poln urnik, moja urna postavka ni slaba in mlajši trenerji se zgledujejo po meni.« (O slednjem mi vsaj tako pravijo. Mogoče so samo prijazni, hehe.) A če je maj, še ne pomeni, da je zunaj toplo, in poln urnik še ne pomeni, da sem dober trener. Želim si in vem, da zmorem več: trenirati še več strank, oblikovati še učinkovitejše treninge in prehranske programe ter dosegati še boljše rezultate.

– Moj sistem je vedno »v delu«

Zabavna stvar je, da se rad pohvalim, da imam enega boljših trenerskih sistemov pri nas. Moji treningi niso odvisni od količine spite kave pred treningom, ampak delam po programih treningov, ki jih sestavim po tem, ko opravimo uvodna testiranja s stranko. Imam mobilno aplikacijo, namenjeno treningom, protokolom merjenja, tehtanja in spremljanja rezultatov. Prav tako stranko popeljem od nakupa živil v trgovini do priprave obrokov. Hkrati spremljam in popravljam njen prehranski jedilnik ter se ves čas zavedam, da imam prav na vsakem področju še prostor za napredek. Odločen sem nadgraditi vse naštete stvari, da bodo moji ljudje dosegali še boljše rezultate, jaz pa ohranil svoje rjave lase.

 

In kaj zdaj?

Seveda ne opravljam certifikatov le zato, da jih lahko dodam na seznam v svoj življenjepis, ampak si želim pridobljeno znanje čim bolj uspešno uporabiti v praksi in deliti naprej. Zato se že veselim novih izzivov in strankinih rezultatov. Medtem pa bom še bolj redno pisal objave na svojih spletnih profilih.

Ostani močen in imej lep vikend.

 

How useful was this post?

Click on the star to rate it

As you found this post useful...

Follow me on social media!

Oznake za ta članek

avtor: Haris Kajtezovic