Blog
  • Glavna stran
22
12
2016

TOP 5 DARIL, KI JIH DOBIŠ V MOJI TRGOVINI

Obožujem darila in ne dvomim, da jih tudi ti z veseljem sprejemaš in daješ. Kaj bi bilo najprimerneje podariti nekomu, ki ti nekaj pomeni, da bo od darila zares imel korist in dobre občutke? Morda ti lahko pomagam. Vzemi si 3 minutke časa in preberi moje ideje.

#1 Valjček

Valjček je lahko odličen nadomestek klasični masaži in ga priporočam za vsakodnevno uporabo. Imajo ga vse moje stranke in ga uporabljajo praktično vsak dan, tudi na službenih potovanjih in dopustu. Z njegovo uporabo se ljudje počutijo bolje in je zares lepo ter praktično darilo. Da pa bo darilo popolno in služilo svojemu namenu, sem pripravil kratko e-knjigo, v kateri so preprosta navodila, fotografije vaj in nasveti o pravilnem valjčkanju. Ker so valjčki različnih trdot, oblik in barv, ti priporočam, da se obrneš name in skupaj izbereva najprimernejšega. Valjček pa boš dobil še zavit, da bo darilo takšno, kot je treba.
Izbiro valjčkov si oglej v moji spletni trgovini: https://hariskajtezovic.si/shop/

#2 Elastika

Tudi elastika je stalna spremljevalka mojih strank pri treningu. Tistim, ki trenirajo doma ali v naravi, predstavlja glavni pripomoček, za tiste stranke, ki pa trenirajo v fitnesu, je elastika dopolnilo pri vajah. Ker zasede malo prostora, spremlja moje stranke tudi na dopustih ali službenih poteh. Z elastiko lažje aktiviramo mišice trupa, zaspane mišice, raztegnemo zategnjene in v trening dodamo veliko novih, zanimivih vaj.
Oglej si mojih najljubših 29 vaj z elastiko tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=t-kc7rIZeus

Barva elastike pomeni njeno trdoto oz. težavnost raztezanja. Rdeča elastika je tako najlažja, črna je srednje težka, modra barva pa opozarja na najtežje raztegljivo elastiko. Nabor elastik si lahko ogledaš v moji spletni trgovini: https://hariskajtezovic.si/shop/
Če boš imel pri izbiri težave, ti bom z veseljem pomagal.

#3 Majice #coachharis

Verjemi, unikatne majice, ki sem jih oblikoval zate in za tvoje najdražje, so nujen del tvoje garderobe, saj se z njimi opravijo najmočnejši treningi in doma pripravijo najbolj slastni zdravi obroki. Vsi predstavljeni motivi so omejeni samo na pet majic, tako da se ne bo zgodilo, da bo še nekdo drug podaril enako majico kot ti. Izbiraš lahko med moškimi in ženskimi majicami ter različnimi modeli (bombažnimi in takimi z nekaj elastana ali viskoze). Ker v spletni trgovini nimam predstavljenih vseh majic in ker je izbira le preko fotografije težka, te vabim, da se oglasiš v fitnesu Fit City in izbereva primeren model.

#4 Individualni, skupinski ali online način treniranja in vodenja prehrane z mojo pomočjo

To darilo lahko podariš tako sam sebi kot svojim dragim. Če redno spremljaš moje objave in se ti zdijo moji nasveti koristni, potem ti je očitno všeč moj način dela in boš z lahkoto boš sprejel moj sistem treningov ter vodenje.
Če pa želiš moje treninge podariti, je potrebno nekaj previdnosti: Če me obdarjenec pozna na primer preko objav in z veseljem sprejema moje napotke, potem je takšno darilo na mestu. Če pa je obdarjeni novinec v rekreaciji in si ne želi preobrazbe, lahko naletiš na slab odziv. Zato premisli, za koga je takšno darilo res primerno.
Darilni bon je zares lepo oblikovan in zato krasno darilo, pred predajo pa se bova dogovorila še o podrobnostih njegove vsebine.

#5 Karta za fitnes Fit City

Tudi karta za fitnes je lahko super darilo. Obdarjenec lahko izbira med obiskom fitnesa, spinninga, pilatesa, joge, city fitnesa in boot campa. Darilni bon lahko dobiš na recepciji fitnesa.

Če imaš kakršnokoli vprašanje, težavo pri izbiri ali naročilu, mi brez težav piši ali me pokliči in z veseljem ti bom pomagal.

Trener Haris

How useful was this post?

Click on the star to rate it

As you found this post useful...

Follow me on social media!

avtor: Haris Kajtezovic